Dags för whiskysenap!


Gör senapen idag och låt den mogna till julafton. Du bestämmer själv hur mycket drag du vill ha i den.

Colemans senapspulver

Brun farin

Whisky

Vispad grädde

Jag tar lika delar Colemans och brun farin, rör ut i whisky och tillsätt vispgrädde till angenäm styrka och smak. Det brukar vara svårt att hålla sig så när skinkan kommer ut ur ugnen imorgon kväll tar jag en knäckemacka (Vika sekunda) med smör, senap, ljummen skinka och en O.P. Himmelskt! Skinkan ugnsbakas i stekpåse… Såklart!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s