En god god panna cotta


Det finns panna cotta och så finns det Panna Cotta! Den här tillhör den senare kategorin. Det är en helt perfekt dessert om du behöver förbereda ett par dagar i förväg, vänta med gelétäcket till serveringsdagen bara annars blir det gummiaktigt. Passionsfrukten och den vita chokladen gör att du får höra änglarna sjunga, härligt!

Passion fruit panna cotta

Quantity: 12 Portion

Ingredients Amount used

Grated coconut 200 Gr

Cream 800 Gr

White chokolate 300 Gr

Passion fruit purée 200 Gr

Milk 200 Gr

Sugar 80 Gr

Gelatine leaves 4 Pce

Passion fruit 6 Pce

Agar Agar 10 Gr

Heat the cream, milk, sugar and coconut, simmer for 5 minutes and pour over the chocolate, stir until dissolved. Put the gelatin leaves in cold water until soft, warm the passion fruit purée and dissolve the gelatin leaves, strain the chokolate cream into the passion fruit purée and mix. Pour into serving glasses and chill until set. Scoope out the passion fruits and heat gently with a little sugar syrup, stir in the agar-agar and cover the panna cotta, chill until set.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s