Recension: ”Facing heaven – välkommen till sichuanköket” av Erik Videgård


Ett bra sätt att börja dagen är att gå in på Bearbooks. Glad jag blir! Tack Ola Wihlke!

”I hela boken, både texterna och recepten, lyser Videgårds erfarenhet, kunskap och kärlek till sichuanköket igenom. Han är lika pedagogisk som han är passionerad och, inte minst, inspirerande. Smakexplosionerna känns inte helt avlägsna.

Dessutom är boken vacker, riktigt snyggt foto och ett gult omslag i tyg med svarta siluetter av stående ätpinnar. Det är inte omöjligt att Facing heaven blir årets kokbok.”

Recension: ”Facing heaven – välkommen till sichuanköket” av Erik Videgård.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s