Om Erik

Erik Videgård bedriver idé & konsult-verksamhet inom områdena restaurang, hotell, produkt-utveckling, trendanalyser, köks- & restaurang-design, samt skribentarbete, programledar och redaktionellt arbete inom radio och television med inriktning på mat, resor och livsstil. Gå gärna in på http://www.videgard.se för mer information.

5 kommentarer

  1. Erik, såg repet i AB, gjorde rejält ont att se. Det som händer i Sverige är sanslöst och ovärdigt. Hoppas att du lyckas läka och blir fullt återställd, säg till om jag kan ge dig ett handtag med nåt. Vet alltför väl hur det är att kickas ut ur systemen sedan några år.

  2. Hej Erik,
    Tack för en fantastisk bok!
    Blev kär i sichuan efter ett besök på restaurangen Magasasa Köpenhamn för ca 1 år sedan.

    Har du något tips på wokpannor och var man köper bra sådana?

    1. Hej Benny,
      Tack för snälla ord! Har inte varit på Magasasa, måste prövas!
      Nu vet jag inte var du bor men i Stockholm köper jag wokpannor på Oriental Supermarket, plåtpannor med flat botten funkar bäst på svenska spisar. Tänk på att steka in dem ordentligt och att inte diska dem med diskmedel så håller de i åratal, mer tips finns i boken. En panna kostar stramt under 200:-(!).
      /e.

Lämna en kommentar